Zavirite u Brenin luksuz na Bežanijskoj kosi (FOTO)

Za Lepu Brenu se slobodno može reći da je jedna od najvećih balkanskih zvijezda čija je popularnost svoj vrhunac dostigla sredinom osamdesetih godina.

Možda je to bilo davno, ali ona je i do dan-danas ostala aktivna na muzičkoj sceni i privlači pažnju istim žarom gdje god da se pojavi isto kao i prije 30 godina.

brena-majami (2)

Shodno tome, zahvaljujući svom radu, zarađuje dovoljnu količinu novca da može sebi da priušti sve što poželi. Naravno, zajedno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem s kojim je u braku od 1991. godine.

Većina javnosti zna da njih dvoje sa svojom djecom žive u velelepnom zdanju u Beogradu na Bežanijskoj kosi.

brena-majami (3)

Ali, mnogi vjerovatno ne znaju kako pomenuta vila izgleda unutra.

Kuća se nalazi u elitnom kraju Bežanije, a prve komšije su joj Saša Popović i Dragan Kojić Keba.

Kuća ima sprat i potkrovlje, a u samom prizemlju kuće nalazi se prostrana dnevna soba-salon.

brena-majami (4)Takođe, kuća posjeduje i veliko dvorište sa bazenom i puno zelenila u kojem porodica Živojinović, naročito ljeti provodi vrijeme sa svojim prijateljima i gostima.

brena-majami (5)

U samoj kući Brena ima i posebnu prostoriju u kojoj sa svojim bendom često radi tonske probe.

Prije nekoliko godina uložili su u renoviranje kuće 200.000 eura, a sve to kako bi omogućili svojim sinovima da imaju svoje stanove u okviru vile.

brena-majami (6)

Slavni par u posjedu ima i luksuznu nekretninu u Majmiju za koju su izdvojili 950.000 dolara, na nagovor njihovog vjenčanog kuma Jona Cirijaka, bivšeg rumunskog tenisera, a danas velikog biznismena i milionera.

On ima dobro oko za nekretnine pa je bračnom paru Živojinović, osim vile u Majamiju, preporučio da kupe i stan u Monte Karlu u najskupljoj ulici, Aveniji princeze Grejs, gdje živi i Novak Đoković.

Izvor: kucnisavjeti.com

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: