Pogledajte novi stan porodice Obama ( FOTO)

Foto: Profimedia

Očevici tvrde kako su članovi porodice Obama viđeni dok su bili u obilasku spomenutog stana. U pitanju je dupleks sa čak 5 spavaćih soba i 4 kupatila, a nalazi se u zgradi od 15 spratova koja je sagrađena 1930. godine. Poznavaoci kažu da se radi o jednoj od najelegantnijih građevina u cijelom New Yorku.

Unutar zgrade nalaze se još i tereni za skvoš i košarku, kako bi stanari mogli da treniraju u slobodno vrijeme. Još jedna od pogodnosti života u ovakvoj zgradi je osoblje na koje svakog trenutka možete računate u lobiju rezidencije, kao i servis privatne vožnje, što je vjerovatno od esencijalnog značaja za nekog poput Baraka Obame.

Luksuzan stan, kompletno je renoviran ove godine po nacrtima, ima visoke plafone i dekoriran je sa ukusom i stilom, i plaćen je navodno, 10 miliona dolara.

Stan posjeduje visoke plafone, a iz kupaonica se pruža spektakularan pogled na park. Porodica Obama je već ove godine kupila kuću koju je prvobitno iznajmljivala nakon što su napustili Bijelu Kuću sredinom januara ove godine. Navodno je ova nekretnina plaćena 8.1 miliona dolara, a takođe posjeduju i  kuću u Chicagu.

Pogledajte kako divno izgleda buduća rezidencija Obaminih.

Izvor: luxmagazine.hr

 

 

 

 

 

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: