Pogledajte božanstvene kuće Jelene Karleuše: vile na Dedinju, u Sevilji i Istanbulu (FOTO)

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima Jelena Karleuša sa svojom porodicom, suprugom i fudbalerom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom živi na relaciji Beograd-Istanbul, zbog Duškovog posla.

Dok boravi u našoj prestonici Jelena najveći dio vremena provodi u svojoj vili na Dedinju a kada se zaputi u toplu Tursku, čeka je podjednako spektakularan prostor u srcu Istanbula.

Zbog prirode posla, Jelena dosta putuje ali kada želi da se odmori i uživa sa svojom porodicom u suncu i brčkanju u bazenu, onda je najbolji izbor njihova kuća u Španiji, tačnije u Sevilji.

Jelena je poznata kao neko ko obožava da se slika pa svakodnevno objavljuje selfije na svojim profilima na društvenim mrežama. Nerijetko se ti selfiji prave upravo u ovim kućama pa smo uspjeli da napravimo galeriju slika Jeleninog doma u Beogradu, Istanbulu i Sevilji.

Kutak za opuštanje

Možda i najpoznatiji dio kuće jeste prostorija u kojoj Jelena drži svoju garderobu, cipele i šminku, i u kojoj je ugostila mnogobrojne televizijske ekipe.

Neizostavno je napomenuti da vila posjeduje i sopstveni lift u kojem se diva vrlo često slika i objavljuje slike.

Izvor: srbijadanas.com

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: