Zaboravite običan krevet – seks na ovom krevetu je hit! (Foto & Video)

Već odavno se zna da je jutarnji seks višestruko dobar jer dovodi do lučenja mnogih hormona, koji izazivaju dobro raspoloženje i intimno povezuje par.

Nije li to dovoljno dobar razlog da probudite partnera pola sata prije alarma i pozovete ga u akciju? Ili na kraju napornog dana? Izbor je samo vaš.

Za dizajn  ovog neobičnog ljubavnog kreveta koji budi asocijacije na ljubav, udobnost i mir, zaslužan je Džo Manus iz kompanije Shiner International. Ovaj interesantan krevet pogodan je kako za zatvoren, tako i za otvoren prostor.
Krevet na ljuljanje koji popravlja raspoloženje

Na njemu se možete opustiti uz lagano ljujuškanje, ali ako poželite stabilnost, ljuljanje prestaje kada se aktiviraju specijalne gumene kočnice.

Ovaj krevet se prilagođava vama i vašem raspoloženju, ali i cjelokupnom izgledu enterijera.

Rezultat slika za joe manus rocking bed

Prema riječima proizvođača, krevet je dostupan u varijantama sa ramom izrađenim od crnog čelika ili drveta, kako bi se harmonično uklopio u enterijer bilo kojeg prostora , kao i u različitim veličinama.

Krevet na ljuljanje slika4

Cijena king sajz varijante ovog ljubavnog kreveta, koji popravlja raspoloženje i pomaže da se uspavate i ljepše sanjate, iznosi oko tri hiljade dolara.

Ali, dobar san valjda ipak nema cijenu..

Evo kako se i gdje sve ovaj neobičan krevet može uklopiti:

 

Izvor: bravacasa.rs

 

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: