Umjetnost u enterijeru (FOTO)

Umjetnički stil u dizajnu enterijera je vanvremenski, primamljiv i dobar izvor inspiracije za razgovor.

Kao djelo Studio3plus, stan koji vam ovog puta predstavljamo ima velike otvorene prostore koji lagodno komuniciraju jedan sa drugim. Svaki prostor u ovom stanu dijeli jednu, istu vrijednost: čista emocija i ljubav prema estetici. To možete primijetiti od prvog koraka koji napravite u ovom prostoru. U samom hodniku ovog stana dočekaće vas glomazne grafike sa interesantnim bojama. Grafike koje krase hodnik su toliko očaravajuće da jednostavno proizvode delikatnost i prefinjenost za čitav stan.

Dnevna soba, kao jedan od najvažnijih prostora za sve ljude koji vole društvo i organizovanje događaja, dobila je svoj komplementarni umjetnički komad. U ovom slučaju, to je originalna zlatna skulptura koja se idealno uklapa sa cjelokupnim umjetničkim stilom čitavog enterijera. Ona je idealno ispraćena stalkom za vino, koji je napravljen od betona, pa predstavlja primjese industrijskog stila.

Kako bi se izbjegla patetična atmosfera, u kojoj se umjetnost prije svega koristi za puko popunjavanje prostora, dizajneri su upravo taj industrijski stil iskoristili za kreiranje tampon zone, koja umanjuje doživljaj umjetničkog stila. Sirovi beton, drvo, travertin i mermer korišćeni su za podove  završne detalje i izradu namještaja. Koji je rezultat svega toga? Savremeni, smjeli stan, koji umjetnost predstavlja kao dio svog postojanja, a ne kao običan dekor.

Izvor: luxurymontenegro.me

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: