Raspisana raspodjela stanova u Kolašinu pred nove izbore

#Kolašin #Raspodjela #SocijalniSlučajevi #Stanovi

Kolasin2.jpg

Opština Kolašin raspisala je, a uoči sljedećih lokalnih izbora, raspodjelu stanova socijalno ugroženim Kolašincima. Uz ovu informaciju valja podsjetiti da je predsjednica opštine Željka Vuksanović u prethodnom periodu ostavljala nekoliko socijalno ugroženih osoba na ulicama, pa je čak u nekoliko slučajeva takva njena odluka inicirala intervenciju Ministarstva rada i socijanog staranja.

Kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Opštine, stanovi će biti dodijeljeni na korišćenje socijalno ugroženim licima.

Stanovi koji će biti raspodijeljeni nalaze se u zgradi na Pazarištu, takozvana Njemačka kuća, i to garsonjera površine 19 kvadratnih metara, prizemlje, stan obilježen brojem i takođe u istom ulazu potkrovlje stan površine 27,27 metara kvadratnih stan obilježen brojem I. Dalje, u zgradi u Ulici Dunje Đokić garsonjera površine 24,64 metra kvadratna, drugi sprat stan, obilježen brojem A10.

U raspodjeli je naveden i jednosoban stan u baraci Smailagića Polje, prizemlje jednosoban stan površine 34,20 metara kvadratnih, kao i još jedan jednosoban stan u Smailagića Polju, u “izbjegličkom” naselju, površine 40 kvadratnih metara.

Zahtjevi se podnose preko Sekretarijata za finansije opštine Kolašin, komisiji koja će odlučivati o raspodjeli, a rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana.

Ovakva opštinska odluka i iznenadna “posvećenost” socijalno ugroženim Kolašincima u vrijeme pred nove izbore, u najmanju ruku, izaziva čuđenje.

Izvor: Cafe Del Montenegro

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: