Bosanci masovno kupuju stanove u “Beogradu na vodi”

#BeogradNaVodi #CijeneStanovaBeogradNaVodi

beograd-na-vodi-e1513153855164.jpg 18-07-26-SPORTINA-GROUP-VSE-POL-CENE-AKCIJA-CG-BANNER-650x150px.jpg

Nekoliko desetina državljana BiH kupilo je nekretninu u okviru “Beograda na vodi”, stambeno-poslovnog kompleksa u izgradnji u glavnom gradu Srbije.

Vrijednost investicije procenjuje se na tri milijarde dolara, a kvadrat stambenog prostora na ovoj ekskluzivnoj lokaciji pored reke Save plaćan je i više od sedam hiljada eura.

Kako je potvrđeno za “Nezavisne”, upravo zbog velike zainteresovanosti u Banjaluci je ovih dana napravljena i promocija projekta, gdje svi potencijalni kupci mogu da dobiju detaljnije informacije.

Kako su rekli, velika zainteresovanost je pokazatelj da i ljudi iz regiona prepoznaju značaj ovog projekta, koji osim najkvalitetnije stambene ponude pruža i brojne dodatne sadržaje koji su potrebni za udoban život.

Baner-Liderstvo-bez-maske-i-%C5%A1minke.jpg

Zoran Pavlović, ekonomski analitičar, kaže kako bogati često imaju potrebu da se izdvoje od ostalih i budu sa sebi sličnima. On navodi primjer iz Zagreba, gdje je investitor dozvolio da kupci koji su prvi pazarili nekretnine sami odlučuju kome će se stanovi prodavati i ko će im biti komšije.

Banjalučani koji ovih dana imaju priliku da se pobliže upoznaju s ovim kompleksom kažu kako stanove u njemu sebi mogu da priušte samo bankari i političari.

Među brojnim poznatim ličnostima koje posjeduju stan u ovom kompleksu nalazi se i Damir Džumhur, poznati bosanskohercegovački teniser.

Izvor: Bankar.me

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: