Zavirite u dom najpoznatije mame i poslovnog uma porodice Kardašijan: Nova vila Kris Džener (FOTO)

Kris Džener, poslovni um koji stoji iza Kardašijan/Džener porodice, upravo je potrošila skoro deset miliona dolara sa vilu sa šest spavaćih soba i sedam kupatila u ultra luksuznom dijelu Los Anđelesa, poznatom kao Hidden Hills. Ali, to nije sve! Njeno novo imanje nalazi se direktno preko puta vile u kojoj žive njen zet Kanje Vest i kćerka Kim Kardašijan!

Izgrađena prošle godine, nova vila mame menadžerke Kris mjeri oko 1.000 m2 u površini, a okružena je zrelim stablima. Gostima će dobrodošlicu poželjeti ulazna vrata kreirana od stakla i čelika, koja ih vode dalje u enterijer ispunjen prirodnom svjetlošću, koji je okarakterisan otvorenim planom prostora.

Prostrana kuhinja sa vrhunskim aparatima vodi nas do obližnje prostorije za doručak, gdje glomazni prozori pružaju pogled na bujno imanje. Dalje odatle, put nas vodi prema porodičnoj sobi, gde voluminozni plafon i udobni kamin kreiraju savršeni ambijent za prijatno druženje sa voljenima.

Dio njene vile čine i formalna trpezarija sa vinskim frižiderom, loža, odnosno igraonica sa barom, kućni bioskop pravljen po mjeri i master soba sa ugradnim garderoberima i kupatilom koje je veće od brojnih stanova. Sa podovima od kestena i plutajućim stepeništem, ova vila je nevjerovatno savremena.

Ako iskoračite napolje, odmah ćete biti obuzeti ambijentom planinskog spa centra, jer vas tu očekuje infiniti bazen, kao i spa za deset i više osoba. Tu je i BBQ centar i prostor za logorsku vatru. Inače, Kris ima značajnu istoriju u Hidden Hillsu, jer je u prošlosti ovdje posjedovala brojne nekretnine.

Izvor: luxlife.rs

 

 

 

 

Želite i vi da pišete za Crnu Goru? Javite nam se!

Napišite komentar

Vaš komentar:
Vaše ime: